Werk

Synga Medical

  • Klant Synga Medical B.V.
Oog voor detail.
Synga Medical B.V. gevestigd in Giesen is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten in oogheelkunde. De campagne Oog voor detail is het resultaat waarmee we het vernieuwde verhaal van Synga Medical in de markt hebben gezet. De visuele doorvertaling leunt op het bekende pareilodie effect; dit refereert naar het menselijke vermogen om gezichten te “zien”.

Nieuwsgierig naar onze expertises en hoe wij dit project hebben aangepakt? Wij vertellen je er graag meer over. 
Contact

OOG VOOR DETAIL.

VersVoer, voor als je met je kop boven het maaiveld uit wilt steken. Mediacontent met een professionele uitstraling, gemixt met humor en een vleugje ondeugendheid!

Anton Veraart Managing partner Synga Medical B.V.
Synga Medical B.V. vertegenwoordigt een breed scala aan merken binnen de oogheelkundige markt in Nederland. Elk dag hun klanten voorzien van innovatieve producten, zodat aandoeningen vroegtijdig kunnen worden gediagnosticeerd en behandeld om zo de kwaliteit van leven te herstellen.

VersVoer is al meerdere jaren werkzaam voor deze mooie organisatie. Van de re-branding tot de strategische uitrol en realisatiefase. Wij zijn de ‘marketingcollega’s op afstand’ waar ze altijd beroep op kunnen doen. Een Whatsappje is soms al genoeg. Juist die korte lijntjes, het snelle schakelen voor onze klanten, daar krijgen ook wij energie van!
“Sinds 2012 helpen wij onze klanten bij het behalen van successen. Van start-ups tot gevestigde namen. Met veel passie bouwen wij mee aan verse reputaties.”
-VersVoer
Ontdek meer projecten